به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين كارشناسان معتقدند افراد سالخورده و سالمندتر اگر از اين روغن در رژيم غذايي خود استفاده كنند، طول عمرشان افزايش پيدا ميكند. در كشورهايي مثل فرانسه، يونان، اسپانيا و ايتاليا، روغن زيتون بعنوان يك عادات تغذيهاي سنتي و كلاسيك در نظر گرفته ميشود و در الگوي غذايي مردم اين كشور، اين روغن خوراكي و مفيد هميشه گنجانده ميشود.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، اما اين در حالي است كه در برخي از كشورهاي ديگر مثل انگليس، مقدار مصرف چربيهاي حيواني و اشباع شده خيلي بيشتر است.
آمارها نشان ميدهد كه در انگليس سالانه حدود 120 هزار نفر دچار سكته مغزي ميشوند و 30 درصد از مبتلايان به اين بيماري ظرف يك ماه جان خود را از دست ميدهند.
به گفته كارشناسان تغذيه، در انستيتو ملي سلامت و مطالعات پزشكي در انگليس، روغن زيتون حاوي اسيدهاي چرب امگا – 6 است كه اين چربيهاي مفيد در واقع قادر هستند واكنش بدن را نسبت به التهاب در بيماريها و ناراحتيهاي مزمن مثل امراض قلبي يا آرتريت، متوقف سازند و همچنين فشارخون را كاهش ميدهند.
در اين مطالعات به طور كلي 7 هزار و 625 شركت كننده 65 سال يا مسنتر شركت داشتهاند كه هيچ يك از آنها نيز تاكنون سكته مغزي را تجربه نكرده بودند. اين كارشناسان معتقدند كه با انجام مطالعات بيشتر و دقيقتر روي روغن زيتون ميتوان اطلاعات بيشتر و موثرتري درباره آن بدست آورد كه براي زندگي انسان مفيد خواهند بود.